Dakisolatie

Wat zullen de kosten zijn?

Ontvang geheel gratis en vrijblijvend een offerte!

Geïsoleerd dak

Het is belangrijk dat je dak goed geïsoleerd is. Dat betekent dat er iets op je dak wordt gedaan, zodat het warm blijft in de winter en koel in de zomer. Dakwerken de Roo kan je daarbij helpen.

Een goed geïsoleerd dak heeft veel voordelen. Het zorgt ervoor dat je minder energie gebruikt om je huis warm of koel te houden. Hierdoor wordt je energierekening lager. Ook helpt het om geluid buiten te houden en maakt het je huis comfortabeler.

Dakwerken de Roo heeft veel ervaring met het isoleren van daken. zo gebruiken we goede materialen die aan alle regels voldoen. wij kijken goed naar jouw wensen en kiezen dan welk materiaal het beste bij jouw dak past.

Soorten dakisolatie

Glaswol

Dit materiaal is gemaakt van gerecyclede glasvezels en heeft uitstekende thermische eigenschappen. Het is relatief goedkoop en gemakkelijk te installeren, waardoor het een populaire keuze is

Pur schuim platen

isolatieplaten van PUR-schuim. Deze platen hebben een hoge isolatiewaarde en kunnen naadloos worden geïnstalleerd, waardoor er geen kieren of naden ontstaan waar warmte kan ontsnappen.

Steenwol

vergelijkbaar is met glaswol maar gemaakt van gesmolten gesteente. Steenwol biedt goede geluids- en warmte-isolerende eigenschappen en kan gemakkelijk worden aangebracht op zowel platte als hellende daken.

Groendak

groene daksystemen, waarbij je het dak bedekt met levend plantmateriaal. Dit zorgt niet alleen voor isolatie, maar draagt ook bij aan de biodiversiteit en verbetert de luchtkwaliteit.

Kom direct in contact met Dakwerken de Roo

Vraag een offerte op, geheel gratis en vrijblijvend

Dakwerken de Roo compleet pakket

Onze dakdekkers weten hoe ze moeten isoleren. Ze maken alles netjes dicht, zodat er geen warmte kan ontsnappen. Ook zorgen ze voor genoeg lucht in huis, zodat er geen condensatieproblemen ontstaan.

Als je dak goed geïsoleerd is, bespaar je niet alleen geld op je energierekening, maar help je ook mee aan een schonere wereld. Minder energie gebruiken betekent namelijk ook minder CO2-uitstoot.

Als je ons inschakelt voor het isoleren van je dak, krijg je niet alleen goede isolatie, maar ook professioneel advies en hulp tijdens het hele proces. Ze staan bekend om hun goede service en vriendelijke medewerkers. Denk hierbij ook aan hulp bij subsidies.

Kortom, door je dak te laten isoleren bespaar je geld, wordt je huis comfortabeler en draag je bij aan een beter milieu. Neem vandaag nog contact met ons op en geniet binnenkort van de voordelen van een goed geïsoleerd dak.

Dakisolatie door Dakwerken de Roo

Wij zijn een dakdekker in de regio en helpen graag met het dak volledig te isoleren en alle randzaken die daarbij komen kijken. Als ervaren dakdekker, kunnen wij ook de gehele staat van het dak controleren en waar nodig is het mogelijk om de zwakke plekken te renoveren.

Dit is het grote voordeel om dakisolatie door een dakdekker uit te laten voeren. Na ons bezoek ben je ervan verzekerd dat het dak er weer heel lang tegenaan kan en je maximaal kan profiteren van een lagere energierekening.

Ook het volledige vervangen van het dak is een optie, neem hiervoor contact op om de wensen te bespreken

Direct hulp bij lekkages

Bij schades zijn 24/7 bereikbaar, vul ons formulier in om uw vraag direct bij ons neer te leggen